Hvem er vi?

Velkommen til Frogn U3A’s nettsider!

Frogn U3A er en frivillig og frittstående forening som har som formål å gi pensjonister og andre over 60 år mulighet for livslang læring gjennom foredrag og kursvirksomhet, og der sosialt samvær inngår som en viktig del. Forkortelsen U3A står for ‘Universitetet for den tredje alder’. (Les mer under Historikk.)

De åpne foredragsmøtene holdes på Smia flerbrukshus annen hver uke og alltid på en tirsdag (fra høsten 2023). Foredragene begynner kl.11.00 og varer ca. en time. Temaene spenner over et vidt felt og holder som regel høy kvalitet.

Før og etter foredraget er det sosialt samvær over en kopp kaffe. Foredragene annonseres på våre nettsider, omtales ofte i Amta og Pensjonist-Nytt. Når det gjelder kursvirksomhet har vi de senere årene hatt tilbud om litteraturgruppe, kunstgruppe, kurs i engelsk og i fransk.

En medlemskontingent på 600 kr. gir gratis adgang til om lag14 foredrag pr. år. Innmelding kan skje til vår kasserer. Du finner hvem som er med i styret ved å trykke på menypunktet Kontakt

 INFO om foredragene våren 2024 finner du HER!

 

 Programmet for kunstgruppen finner du HER: